Direktlänk till inlägg 26 juni 2009

Varmt

Av Kristina - 26 juni 2009 20:58

sch vad varmt det varit denna veckan. Jag tycker bättre om när det är lite lagom varmt och inte såhär stekhett som det varit nu. Jobbigt om nätterna med för det blir så varmt att sova. hade varit lättare om man bara haft moa för hon tycker det är kul att vara ute även om det är varmt men molly tycker inte alls om att vara ute både för värmen och för att det är så ljust i solen. och jag vet inte riktigt vart man ska göra av henne för hon får ju inte vara i solen och är inte nöjd med att sitta hos en i skuggan. Den lilla stund hon sover går ju bra men annars får vi vara inne mest för där är hon nöjd under babygymmet eller i babysittern. Hon är vaken mycket mer om dagarna nu sover en längre period på ca 2 timmar och sedan är det bara kortisar på eftermiddagen. som tur är sover hon gott om nätterna så då gör det inte så mycket.

idag har det dock blivit svalare på kvällen. kom in en massa moln framåt halv sex och så har det varit svalare och så har det blåst. skönt:-) var och hämtade den stora bilen i eftermiddags med den har varit på lagning för den hade börjat rosta. som tur var var det garanti på det så vi slapp betala något. trevligt:-)

sedan var en kompis här och åt lite mat och så kollade vi på fotboll under21. sverige mot england. tyvärr vann england på straffar. tyckte inte om deras målvakt. en divig uppkäftig pojkslyngel som till och med fick gult kort för dåligt uppträdande mot svenska spelare. trodde han var störts bäst och vackrast. nej nu är det lite tv till som gäller innan det är sängdax.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kristina - 25 februari 2012 15:46

Kommer i fortsättningen att blogga via en annan blogg för att jag ska kunna göra det via mobile också. Den heter khmmka.wordpress.com   Häng med mig nu:-) ...

Av Kristina - 23 februari 2012 20:40

   

Av Kristina - 23 februari 2012 20:39

   

Av Kristina - 21 februari 2012 19:42


  Hittade ett recept på internet på proteinbollar. Typ som chokladbollar fast mycket nyttigareutan smör och socker och liknande. Dessa kan man ha som mellanmål. Gjorde en omgång ikväll och de blev riktigt smaskiga   ...

Av Kristina - 11 februari 2012 13:44


  Henke har köpt proteinpulver till träningen.

Ovido - Quiz & Flashcards