Direktlänk till inlägg 5 oktober 2009

Tiden går så fort

Av Kristina - 5 oktober 2009 21:00

Ja tiden går så fort hinner knappt med veckorna. Imorgon bär det av och hämta hem tuppen vi ska ha och på torsdag ska vi hämta 8 hönor som vi också ska ha. Moa ser verkligen fram emot detta:-)

Riktigt höstväder har det också blivit, trodde vi skulle blåsa iväg i helgen men nu har det i alla fall lugnat sig. var med en kompis i barnklädesaffären idag i jämshög. de har mycket fint där både till stora och små. skulle ha en dregelhaklapp till molly och moa hann inte mer än in i affären förrän hon hade hittat hur mycket som helst som hon ville ha. vill inte tänka på hur hon blir när hon blir äldre med kläder så som hon börjat redan nu:-)

Molly har också blivit stor. just nu kör vi mycket sittträning med henne. hon är jätteduktig på att sitta och har blivit mycket bättre den senaste veckan bara. men hon behöver lite stöd fortfarande så hon inte trillar men några stunder varje dag så sitter hon snart själv. bara två veckor tills hon är 6 mån nu. tiden har gått så fort känns som igår som hon kom till oss.

nu ska jag kolla klart på svenska hollywoodfruar och sedan blir det csi. :-)

 
 
Camilla

Camilla

4 november 2009 23:34

Oj! Vad glad jag blev av din kommentar!! Tycker det är så roligt att nån överhuvudtaget vill läsa mitt dravel, haha :)
Så du har en liten tjej på snart 6 månader? Vad mysigt! Händer ju så otroligt mycket under första levnadsåret, action hela tiden! Hur gammal är den större tjejen som står bredvid dig på bilden? =)

http://millansmemoarer.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kristina - 25 februari 2012 15:46

Kommer i fortsättningen att blogga via en annan blogg för att jag ska kunna göra det via mobile också. Den heter khmmka.wordpress.com   Häng med mig nu:-) ...

Av Kristina - 23 februari 2012 20:40

   

Av Kristina - 23 februari 2012 20:39

   

Av Kristina - 21 februari 2012 19:42


  Hittade ett recept på internet på proteinbollar. Typ som chokladbollar fast mycket nyttigareutan smör och socker och liknande. Dessa kan man ha som mellanmål. Gjorde en omgång ikväll och de blev riktigt smaskiga   ...

Av Kristina - 11 februari 2012 13:44


  Henke har köpt proteinpulver till träningen.

Ovido - Quiz & Flashcards