Alla inlägg under oktober 2008

Av Kristina - 8 oktober 2008 18:49

Idag tog de kort på moas dagis,. Både gruppbidl och enskilt. Hoppas bilderna blir bra. Har beställt dem via internet det kan man tydligen göra nu. Kostar lite men det får gå jag vill ju ha korten på moa:-)

Av Kristina - 7 oktober 2008 19:16

det var på jobbet idag. Hur mycket barn som helst och idag var de helt uppåt väggarna. Och så var jag själv när de skulle upp eftersom den andra jag jobbar med hade utvecklingssamtal. Sjukt rörigt och de bara bråkar och smiter och gör verkligen inte som man säger. Till slut var jag väl inte jättepedagogisk men man blir ju helt trött. 10st hade jag själv ett tag och det är för mycket när det är sådana små. Hade ont i ryggen av foglossningen och ont i huvudet när jag gick hem. man är ju inte så duktig på att böja sig rätt och använda hjälpmedel när man har så många själv så då får jag lida för det ikväll. :-(


Fullt upp med att tänka på hur man ska göra framöver med. När man ska gå hem och hur mycket man ska jobba till våren. Chefen var inne med och undrade lite hur det skulle bli för hon satt med tjänsterna. Då blir man bara ännu mer stressad. Vill ju jobba så länge som möjligt. Funderar på att jobba till sista feb. Då har jag ca 6 veckor till BF. Tänkte man kanske kunde ta lite semester innan med så slipper man ta så många föräldradagar. Det snurrar i huvudet av detta också.


Nä, nu ska jag fika lite, tyckte jag kan unna mig det, och så ska jag kolla på tv. Äntligen hemma skulle börja ikväll igen och det tycker jag kan vara ganska roligt. De skulle tydligen renovera något hus denna gången.

Av Kristina - 6 oktober 2008 19:06

Snacka om härligt väder idag, man kan ju inte tro att det ösregnade hela dagen igår. Passade på att klippa gräsmattan när jag kom hem innan det börjar regna igen. Slutade ju tidigt idag så då hinner man med en del sådant och så var det dax att veckohandla igen. Något som man alltid måste göra ju. Annars har det varit lungt idag. En del på jobbet som kommit fram idag och grattat. Berättade det på jobbet i torsdags och sedan var jag hemma i fredags så jag träffade ju inte alla men sådant sprids ju fort. Jag tycker det bara är kul dock:-)

Av Kristina - 5 oktober 2008 09:28

Vilket rusväder det var idag är man vaknade. Här blåser det ju mycket som helst och så ösregnar det. Skulle ut och kissa alvin på morgonen och jag fick nästan dra ut han för när han såg att det regnade så ville han inte gå ut:-)

Så nu blir det mys hemma på förmiddagen, har tänt lite ljus det blir mysigare så. Henke är och jobbar lite extra nu på fm.


Sedan ska vi iväg på kalas idag med för moas andra kusin har fyllt år fast denna har fyllt 15 år. Lite skillnad. Men det bra med att vara på kalas är att man slipper laga mat själv och plocka undan disk och sådant tråkigt:-)

Av Kristina - 4 oktober 2008 09:24

På lördagen var det ganska bra väder faktiskt så vi var ute och fixade en del plus att jagstädade inne och tvättade. Fattar inte att det alltid ska bli så mycket tvätt. Cyklade till affären för att hämta stödstrumpor jag beställt. Läkaren sa att om ens föräldrar har åderbrock har man ofta anlag själv att få det t.ex under graviditet så nu ska jag använda dem för att förebygga det är ju inge roligt att få det. Gick faktiskt jättebra att cykla det ska ju vara bra när man har foglossning. Var tvungen att gå en runda med alvin på em hade då mitt fina bälte och kände inget av foglossningen. Mår mycket bättre om jag får röra på mig ute.


På kvällen var vi på kalas hos moas kusin som fyllt 4 år. Moa tyckte det var så roligt att leka med barnen som var där. blev tacos och kladdkaka et var gott. Sedan var det ju stjärnor på is på kvällen. tyade inte titta på hela det höll ju på hur länge som helst. Nöjer mig nog med att titta på själva åkningen i fortsättningen så får man läsa på internet vem som åkte ut:-)

Av Kristina - 3 oktober 2008 08:56

Moa har haft nästa 38 graders feber i två dagar men i morse var den bara 36,5. snacka om att falla över natten. Men nu har hon fått hosta istället ich verkar inte lika pigg idag som hon gjort de andra dagarna med feber. Idag är jag hemma igen, henke var hemma igår.


Vill verkligen ut och röra på mig men jag kan inte gå så mycket pga foglossningen, måste komma på något att göra. cykla ska ju vara bra men skulle vilja att alvin fick sin motion också. han kommer att bli drabbad stackarn.


I onsdags kom henke och sa att han sett en sådan vagn vi vill ha på blocket. kollade på den och ringde. den var kvar så igår efter jobbet körde jag inom eftersom den var i mörrum. superfin. sittdelen var aldrig använd, fanns fotsack till som aldrig var använd. mjukliften och skötväskan var det enda som var använt och det syntes knappt det heller. såg ut som den kom direkt från affären. var ju tvungen att slå till med en gång. så nu står en ny fin vagn i hallen, supernöjd. tidigt kanske men man får slå till när man hittar ett fynd. istället för att köpa allt nytt för 6-7000.

Av Kristina - 1 oktober 2008 09:58

Moa vaknade vid lite efter 5 i morse när henke skulle upp och var orolig och letade efter saker som hon inte behövde. Hade varit uppe på natten med henne för att gå på toa och tyckte hon var riktigt varm då. Ville inte somna efter att henke gått och var ledsen så don fick komma in och sova i vår säng. Tog tempen på henne då och då hade hon 38 graders feber så det var bara att ringa och säga att vi fick vara hemma idag. Somnade gott i vår säng och sov till halv nio, brukar aldrig sova så länge men det var väl för febern. hade fortfarande 38 graders feber vid halv tio. Henke ska nog vara hemma med henne imorgon man får turas om lite med det där. Men hon är ganska pigg ändå så någon alvedon får hon inte. jag ger görna inte det mer än om hon är riktigt dålig. Nu sitter hon och tittar på pippi långstrump och ritar med sina tuschpennor:-)

Ovido - Quiz & Flashcards