Alla inlägg under november 2008

Av Kristina - 20 november 2008 18:09

Magen har ju börjat synas nu. Man ser den när jag har en tajt tröja i alla fall:-) och det är sååååå roligt att se föräldrarna när de hämtar/lämnar sina barn vad de tittar fast de försöker att inte visa det. Vi har inte berättat för dem ännu utan det kommer snart i ett brev hem så det är så roligt. Fnissar åt det varje dag. Lite roligt på jobbet måste man ju få ha. Kommer bli spännande att se vad de säger när de får reda på det. Så barnsligt lättroad man kan vara ibland.


Annars är det som vanligt, nacken börjar ge med sig, var visst en långdragen period denna gången. Bebis kickar på för fullt där inne, känner av den dagligen nu speciellt om kvällarna, är ju då man har tid att sitta ner och känna efter också. Nähä ska gå och träna en snutt på min maskin.

Av Kristina - 18 november 2008 21:05

Idag fyller jag år. Blir hela 27år. Tiden går men jag känner mig inte speciellt gammal. Tre år till så fyller man 30, snacka om nojja:-)

Vi firar dock inte idag för henke jobbar eftermiddag utan det blir ett mindre kalas för närmaste familjen på lördag, är inte så mycket att fira tycker jag mest roligt när man var barn.

Annars har det varit lungt idag, fick dock typ nackspärr i morse. Bara stack till i nacken så gör det så ont när jag vänder huvudet åt vänster. Får det med jämna mellanrum vet inte riktigt varför men det brukar gå över på 1-2 dagar, lite drygt bara att ha ont.

Ska kolla på tv nu sedan är det sängen som gäller.

V19

Av Kristina - 17 november 2008 18:57

I lördags gick jag in i v 19, tiden går så fort, snart halvvägs. Magen den växer är lite större än vad jag var med moa men så brukar det vara andra gången sägs det. bebis sparkar på för fullt emellanåt där inne, det är mysigt. Här kommer också en bild på magen från i lördags:-)

Av Kristina - 17 november 2008 18:54

Måste bara visa denna bild på alvin, han är ju för go här:-)

Av Kristina - 17 november 2008 18:52

Det här gör vi just nu. moa ligger i soffan och myser och tittar på scooby doo och alvin ligger framför vår tulikivispis och myser:-)

Av Kristina - 16 november 2008 15:01

Är riktigt trött idag pch så är det sådant skitväder men det har det ju varit hela veckan så man borde bli van. Blåser riktigt mycket idag.

Moa tyckte det var jätteroligt att leka där och ville inte åka hem blev riktigt ledsen så det var roligt att det funkade. ibland kan hon ju vara så tjurig men igår gick hon bara in och började leka, skönt. Var god mat och trevligt sällskap. Vi var inte hemma förrän närmare ett. är väl därför man är trött idag med. har målat där uppe idag med så nu är det bara fönstret och tapeter som ska fixas och den där luckan ut mot vinden, henke skulle ha gångjärn.

Så skönt att få det klart där uppe så man kan flytta upp där kommer bli så mysigt. ska köpa ny sängstomme med för den vi har är för hög. ska också ge moa ett skrivbord i julkapp som hon kan ha i vårt gamla sovrum som hon ska få. vi ska måla om där också sedan. medför mycket att flytta:-)

Av Kristina - 15 november 2008 14:59

Har fortsatt att måla allt som ska målas där uppe, snart klart. Skulle hunnit titta på tapeter med men hann inte så henke får ta hem prover nästa vecka så kan vi se vad vi vill ha. Henke jobba ju eftermiddag nästa vecka så då går vi bara om varandra.

Ska till en av henkes fiskekompisar ikväll och äta. Ska blir roligt dem är trevliga att umgås med och har en flicka som är ca 1,5 år äldre än moa så det tycker hon är roligt. de har en liten på 1 år med så henne får vi väl underhålla:-)

Av Kristina - 14 november 2008 14:56

Hinner inte skriva i veckorna speciellt inte den veckan som henke är hemma på eftermiddagen. Denna veckan har vi börjat på rummet där uppe. Det ska bli vårt sovrum då det vi har nu är för litet så vi får inte plats med spjälsängen där. Så vi har vitlackat taket, det är panel, så det har blivit ljusare. Målat fönstret vitt det var brunt och tagit väck alla lister och målat dem vita. Har gjort ett hål i en aväggen så vi kan komma in till utrymmet på vinden som vi inte kom åt innan. Vi ska också tapetsera var skitfula gula tapeter.

Skönt med fredag för jag är helt slut efter en vecka, blir idol ikväll.

Ovido - Quiz & Flashcards