Alla inlägg under november 2008

Av Kristina - 1 november 2008 10:45

Jaha nu är det mindre än 2 månader till jul, gud vad tiden går fort. Halloween igår och alla helgon idag. Ska hem till henkes föräldrar tillsammans med mina ikväll och äta. lite halloweenfest. ska ha lite mer halloweenfest nästa lördag då några kompisar kommer.


I morse när vi vaknade var det riktigt kallt, minus 5 grader hade vi här och det är fortfarande minus. helt vitt ute är det. känns som vinter med en gång men tror det skulle blir lite varmare nästa vecka. så svårt att veta vad moa ska ha för kläder på dagis när det är sådant här skiftande väder.


henke håller på att lägga klinker i badrummet i källaren, sedan är det bara foga det och lister sedan är det klart. då är det dax att börja där uppe. ska vitlasera träpanelen vi har där och sätt anya tapeter så ska vi ha det som sovrum sedan. får inte plats med en spjälsäng i det rummet vi har nu. så vi flyttar upp, moa får vårt rum och sedan får den nya bebisen så småningom moas gamla rum. totalrokad men så får det bli. ska ju inte ha fler barn sedan, inte de närmaste åren i alla fall:-)

Ovido - Quiz & Flashcards