Alla inlägg under januari 2009

Av Kristina - 4 januari 2009 17:04

Vi har varit iväg till möbelaffären idag för att köpa puffar eller kuddar som man kan ha som både fotpall eller sittkudde. Ska ha dem under soffbordet i storarummet så man har lite mer sittplatser när det kommer många som vill sitta. Också supersköna att ha som fotpall speciellt nu när man är gravid:-)

Av Kristina - 4 januari 2009 12:36

Var -10grader i morse när vi vaknade men så härligt väder. Henke stacka upp med en kompis till en sjö precis ovanför vårt och skulle fiska på isen. Moa och jag klädde med på oss och gick upp. Härligt var det har saknat att ut och gå. Det gick inte fort men det gick. Har dock lite ont nu fastän jag tog panodil och hade mitt bälte på mig och tog det lungt men jag får väl offra mig en gång. Solen skiner och det glittrar i snön och det var nästan 1 dm is på sjön. härligt.

Av Kristina - 4 januari 2009 12:35

Här kommer bilden jag lovade på moa i sina prinsesskläder hon fick av tomten.

V26

Av Kristina - 4 januari 2009 12:34

Igår gick jag in i v 26 och som vanligt glömde vi ta kort då men gjorde det idag istället så det kommer nu. Mår bra förutom fogarna, ska bli intressant att se hur de blir nu när man börjar jobba igen. Har också mycket sammandragningar men det var helt ofarligt enligt bm så länge de lugnar sig om man vilar och inte gör ont.

Av Kristina - 2 januari 2009 11:28

Idag var det riktigt kallt när man vaknade, vi hade -10 grader här hemma och inte så jättevarmt inne heller då. Men det är soligt och fint ute, härligt men kallt. synd att man inte kan gå en runda men jag får så ont då så det är inte värt det.

Henke är iväg och fiskar nere vid kivik simrishamn idag. havsfisket började igår den 1 jan så då måste han ju ner idag, får se om det bara är kallt eller om det blir någon fisk med.


Av Kristina - 1 januari 2009 16:08

till alla vänner, bekanta och alla andra som läser min blogg.

Vi firade nyår tillsammans med två andra par hemms hos ett par av dem. Killarna stod för matlagningen hela kvällen vilket var väldigt lyxigt. Skagentoast som förrätt, hasselbackspotatis, baconinlindad kycklingfile och en mumsig apelsinsås till huvudrätt och så blev det päronhalvor med arter eight på som varit i ugnen och glass till det som efterrätt. God mat, trevliga vänners lag och god dricka (alkoholfri för min del) var det. Vid tolv var vi ute och sköt och det var en massa som gjorde det för det small överallt. Moa höll sig vaken hela tiden och var med ute men hade hörlurar på sig och tur var nog det. Hon somnade inte förrän vid lite efter ett på soffan hos dem. Vi var hemma lite efter två. skönt att moa sov till halv tio i morse.

Ovido - Quiz & Flashcards