Alla inlägg den 5 februari 2009

Av Kristina - 5 februari 2009 18:44

Oj vad det snöade här imorse. det hade börjat komma igår kväll när henke skulle gå ut med alvin så var det lite snö. och i morse när jag skulle göra moa till dagis så vräkte det ner med snö. hade nog kommit någon cm här i alla fall. men när jag kom till karlshamn så regnade det bara och det var inte så mycket kvar här när jag kom hem ikväll. har ju legat på plus hela dagen så imorgon är det väl borta.

Av Kristina - 5 februari 2009 18:41

... har inte skrivit så mycket denna veckan har inte haft tid eller lust. I tisdags fick vi veta att henke hade blivit uppsagd från jobbet, det finns inget att göra. ska gå hem på måndag men har lön i 4 mån det är ju alltid något. så himla dum tidpunkt bara eftersom jag med ska vara hemma. Pratade med chefen idag och sa att om inte han får något jobb i höst så får jag börja jobba i jan igen så får han vara hemma med barnen. han skulle i och för sig vara pappaledig mer men det är ju trist.

Annars är det väl lungt, magen växer och det sparkas för fullt där inne. ska till bm igen imorgon på den vanliga kollen och på tisdag ska jag till läkaren för att kolla så allt är bra och jag inte börjat öppna mig. nu är det bara 3 veckor kvar att jobba. veckorna går relativt fort ändå.

Ovido - Quiz & Flashcards