Alla inlägg den 25 februari 2009

Av Kristina - 25 februari 2009 18:12

Ännu en dag på jobbet och jag känner att jag inte är någon bra pedagog just nu, lättirriterad och har ingen ork med gnälliga barn. Det måste man ha i mitt yrke och man måste försöka glömma sitt eget när man ska ta hand om dem men just nu orkar jag inte. Fattar inte dem som orkar jobba nästan ända fram. Jag är så trött nu, har ont i fogarna hela tiden, en hel del sammandragningar som emellanåt känns med mensvärk och så är det tungt att böja sig och ta hand om dem, klä på dem m.m Ska bli såååååååå skönt att vara hemma from måndag.

Efter jag kommit hem så var det till att ställa sig och baka muffins jag ska bjuda jobbet på på fredag. Hinner inte imorgon eftersom jag jobba till fem så det fick bli idag, fick lite hjälp av moa i alla fall.

Sedan skulle jag plantera om en orchidé och öppnar skåpet i källaren där alla krukor m.m är och då rasar hela skiten. Så fick jag sortera och städa där med.

Sist var vi och handlade kött på en chark vi har i näsum här. De slaktar mån+tis och sedan säljer de de andra dagarna. Maler färsen efter beställning så det är verkligen färskt och superfint kött. Sedan var det hem och dela upp det i påsar och ner i frysen. Så nu är man helt färdig. Ikväll är det förlossningskliniken på tv4 fakta som gäller sedan sängen.

Ovido - Quiz & Flashcards