Alla inlägg den 14 februari 2009

Av Kristina - 14 februari 2009 10:07

Både idag och igår var det superhärligt väder. solen skiner men det är ganska kallt ute. slutade tidigt igår så jag hann städa här hemma, dammsuga torka golven städa badrum m.m idag är det tvätten som gäller.

vi hade henkes syster här på middag igår kväll, trevligt. och så tittade vi på let´s dance. moa tycker det är roligt. hennes favorit är "den starke", alltså magnus:-)

idag är det alla hjärtans dag med och jag fick en underbar bukett av henke med en stor ros i och lite annat, superfin. ikväll ska vi till min arbetskompis som också är gravid och äta middag och titta på melodifestivalen. hoppas det är bättre än förra veckan.

v32

Av Kristina - 14 februari 2009 10:04

Så går man in i v32 idag. Tiden den går och bebis den växer det känns. envisas med att ligga på höger sida och trycka och det gör ont emellanåt då den trycker så hemskt. ligger med huvudet ner så den kör upp fötterna mellan revbenen också hela tiden, så skönt. speciellt när man ska köra bil är det jobbigt för då sitter man ju ner och den bökar upp fötterna där, så härligt:-)

Ovido - Quiz & Flashcards