Alla inlägg under februari 2009

Av Kristina - 8 februari 2009 15:03

Så var det söndag igen. Igår kväll var vi hemma hos henkes föräldrar och åt och tittade på melodifestivalen. Fattar dock inte hur folk röstar och att caroline af ugglas kunde gå så långt och bli vald av den där internationella juryn. den låter var ju skitdålig. tyckte dock om alcazars och shirley clamp. tyvärr åkte hon ju ut helt.

Idag har jag varit duktig och putsat fönsterna, det behövdes verkligen. Igår tvättade jag och moa och jag bakade muffins och non stop kakor. Blev helt okay, hon har inte smakat än det var roligast att baka dem:-)

Igår gick jag in i v 31 också, nu är det mindre än 70 dagar tills bebis kommer, spännande.

Bm

Av Kristina - 6 februari 2009 18:39

Idag var jag hos barnmorskan igen. Alltid lika roligt. Hjärtljuden var bra och bebis ligger med huvudet ner men är rörlig men hon trodde inte att den skulle ändra ställning eftersom det börjar bli trångt nu och det märker jag sannerligen. det är väldigt roligt att ha fötterna under mina revben.

Järnvärdet hade stigit från 110 till 129 på två veckor vilket är jättebra så jag behöver bara fortsätta med en järntablett. Hade lite bakterier i urinen så hon skulle skicka det på odling så jag inte har urinvägsinfektion för det kan tydligen reta fram sammandragningar och det har jag ju en hel del fortfarande. Ska till läkaren på tisdag för ny koll, spännande och nervöst.

Ny vecka imorgon igen, tiden går fort.

Av Kristina - 5 februari 2009 18:44

Oj vad det snöade här imorse. det hade börjat komma igår kväll när henke skulle gå ut med alvin så var det lite snö. och i morse när jag skulle göra moa till dagis så vräkte det ner med snö. hade nog kommit någon cm här i alla fall. men när jag kom till karlshamn så regnade det bara och det var inte så mycket kvar här när jag kom hem ikväll. har ju legat på plus hela dagen så imorgon är det väl borta.

Av Kristina - 5 februari 2009 18:41

... har inte skrivit så mycket denna veckan har inte haft tid eller lust. I tisdags fick vi veta att henke hade blivit uppsagd från jobbet, det finns inget att göra. ska gå hem på måndag men har lön i 4 mån det är ju alltid något. så himla dum tidpunkt bara eftersom jag med ska vara hemma. Pratade med chefen idag och sa att om inte han får något jobb i höst så får jag börja jobba i jan igen så får han vara hemma med barnen. han skulle i och för sig vara pappaledig mer men det är ju trist.

Annars är det väl lungt, magen växer och det sparkas för fullt där inne. ska till bm igen imorgon på den vanliga kollen och på tisdag ska jag till läkaren för att kolla så allt är bra och jag inte börjat öppna mig. nu är det bara 3 veckor kvar att jobba. veckorna går relativt fort ändå.

Av Kristina - 2 februari 2009 19:36

Så var det måndag igen och idag har vi verkligen haft fullt upp på jobbet. alla barnen utom en var där vilket medför 13 barn och 11 av dem var till lunch. det är jobbigt speciellt när tre är nyinskolade och måndagar är alltid värst för dem när de varit hemma med mamma och pappa hela helgen. sedan var det matråd jag skulle gå på och allt annat som ska tänkas på. Slutade redan 13.30 men jag hade så ont i ryggen då.

Hämtade moa och sedan skulle vi handla och när jag skulle betala så var det något fel på linjen så jag kunde inte betala med mitt kort utan fick packa ner allt i kassarna och ställa dem i vagnen och sedan sno iväg till banken och ta ut pengar. Tillbaka till affären och betala och sedan hem.

Sen är det det vanliga när man kommer hem plocka undan, laga mat osv. Helt färdig nu och ont i rygg och fogar. har en hel del sammandragningar eftersom jag varit igång så mycket. som tur är så börjar jag inte förrän 11.30 imorgon så då hinner jag vila.

Ovido - Quiz & Flashcards