Alla inlägg den 4 mars 2009

Av Kristina - 4 mars 2009 15:41

När vi hade hämtat moa från dagis var hon gnällig och ville inget. hon brukar alltid vara så pigg och börja leka med sina saker när vi kommer hem eller berätta vad hon gjort på dagis men inte idag. tills lut kände henke på henne och tyckte hon var väldigt varm och när han tog tempen hade hon nästan 39 graders feber. stackars liten. inte konstigt hon var seg. nu är hon dock piggare och har ätit både fiskgratäng och riskakor nu. kanske är alvedonen som gör en del också vi får se hur hon är ikväll eller imorgon. hon skulle ändå inte till dagis imorgon eftersom vi skulle åka till karlskrona men det får vi se hur det blir med nu. skulle ju handlat present till moa när hon fyller år nästa vecka där ju. blir inte alltid som man planerat.

Av Kristina - 4 mars 2009 15:40

Idag har jag gjort kåldolmar. det tar verkligen sin tid att göra dem med att koka kålen så den blir mjuk och gör i ordning färsen och fylla kålbladen. Men när de väl är i ugnen så är det ju lungt.

Gjorde innan dess fiskgratäng som vi hade till middag. det var gott. tycker om när man gör något sådant med fisken. vi har ju hela frysen full av fisk som henke fiskat så vi måste ju äta upp den också. varar ju inte hur länge som helst.

men nu är man trött efter att ha stått hela dagen nästan.

Ovido - Quiz & Flashcards