Alla inlägg den 5 mars 2009

Av Kristina - 5 mars 2009 19:19

Moa var piggare i morse när vi vaknade och ville åka iväg. hade vagnen med oss som hon kunde åka i så hon slapp gå. hon ville verkligen handla present till sin födelsedag och så hade vi lovat vi skulle äta på mcdonalds:-)

det blev en del där borta trots att vi aldrig var inne i karlskrona. de har ju hur mycket affärer som helst utanför. handlade present till moa och lite andra saker i leksakshuset. sedan var vi på babyproffsen och handlade ståbräda till vagnen, emmaljungas egna blev det eftersom vi har en sådan vagn. sedan köpte vi en ny babyvakt också för den vi har funkar inte alls och så fick man ju en gratis blöjhink med lite reklamsaker i när man är gravid så det tog vi också. lite var det man hade användning av i den som några blöjor, napp, rabattkupong men det mesta var ju bara reklampapper. sedan handlade henke en mus till datorn den vi hade var värdelös och lite kläder.

moa var ännu mer pigg när vi kom hem i eftermiddags och inte alls så hög feber som igår. ringde dagis och sa att hon inte kommer imorgon och tydligen var det 7-8 andra på avdelningen som också fått feber så det är väl något som går. får se hur hon är imorgon.

Ovido - Quiz & Flashcards