Alla inlägg den 28 mars 2009

Av Kristina - 28 mars 2009 10:40

Idag är det dax att tvätta igen, det går för fullt i källaren. fattar inte hur mycket tvätt det blir hela tiden och mer kommer det ju bli med en liten i huset igen. Ska ner och hänga upp den strax.


ikväll ska vi till henkes föräldrar och fira hans mamma som fyllt år i veckan. lite kalas med henkes syskon. måste därför vila idag egentligen så jag orkar ikväll annars är jag helt färdig tidigt. jag ska bara.... som alfon alltid säger:-)

V38

Av Kristina - 28 mars 2009 10:38

Idag går man alltså in i v 38 och det är 21 dagar kvar till beräknad förlossning. Bm trodde inte jag skulle komma på nästa koll som är på onsdag 1 april men det tror jag för här är det lugna gatan. det enda är foglossningen men det har ju inget med förlossningen att göra. men det kanske smäller till helt plötsligt vem vet. hade varit skönt om den ville komma snart för nu börjar det bli tungt, ont, svullen och sover dåligt. bebis kom ut:-)

Av Kristina - 28 mars 2009 10:35

Igår fredag var det premiär i mörrumsån för fisket där nere så vå var där när de sköt av vid 9. Henke gillar ju fiske så vi följde med. Gick där nere i ca 2 timmar, superskönt väder blev det och moa var så duktig på att gå hela tiden. åkte till mcdonalds sedan hade ju lovat moa det och sedan en snabb sväng inom coop och sedan hem. oj vad ont jag hade i ryggen när vi kom hem efter att ha gått där nere. även om man går långsamt så hjälper inte det. så tröttsamt nu vill man bara kunna röra sig som vanligt igen. Henkes föräldrar var här på kvällen och åt fiskgratäng som jag gjort. sedan kollade vi på let´s dance. det var ju bra att magnus vann han var duktig.

Ovido - Quiz & Flashcards