Alla inlägg den 15 mars 2009

Av Kristina - 15 mars 2009 17:39

Usch vad svullen jag börjar bli nu. Hann aldrig bli det med moa men både händer och fötter ser ut som prinskorvar nu och det sticker i dem. Otäckt. Hoppas bebis kommer snart för nu börjar jag bli trött på detta. Gick in i v 36 igår så det är ju ingen fara för bebis om den kommer om någon vecka eller så.

Av Kristina - 15 mars 2009 17:36

Idag har vi haft släktkalas för moa med smörgåstårta och my little pony på. Det gick väldigt bra, moa fick många fina saker och kläder. Roligt att hon uppskattar att hon fyller år nu. Vaknade i morse och ville att dem skulle komma med en gång:-)

Av Kristina - 15 mars 2009 17:34

Jag tycker att det var rätt låt som vann igår för ovanlighetens skull. Tänker som så att antingen La voix eller Snälla snälla är dem som har bäst chans i den stora tävlingen. Det ska ju vara lite annorlunda låtar och det var ju den som vann. Men den är bra också tycker jag. Lite roligt att måns blev så tjurig när han fick så lite poäng av folket som hade röstat. man såg ju hur glad han var när han fick tolvorna och hur besviken han blev när han inte fick mer av folket. men så kan det vara ibland.

Ovido - Quiz & Flashcards