Alla inlägg under mars 2009

Av Kristina - 22 mars 2009 14:10

Var ganska trött på lördagen så det var bara vila på förmiddagen som gällde. Vid ett skulle vi vara hos mina föräldrar för min bror skulle ha lite kalas. han har fyllt 25år så det var han tvungen till tyckte vi även om inte han var så sugen:-) blev smörgåstårta och prinsesstårta, mumsigt. dock är det jobbigt att vara på kalas nu för att sitta på hårda stolar runt ett bord i flera timmar tar på fogarna. åkte hem vid halv sex och var ganska trött och ont i ryggen då. Beställde pizza på kvällen när vi kom hem och tittade på robinson. det verkar som de är betydligt hårdare denna säsongen mot dem som är med och tävlar men det kan nog bli intressant att titta på i brist på annat:-)

v37

Av Kristina - 22 mars 2009 14:07

På lördagen gick jag in i v 37 så nu är det mindre än 1 månad kvar. ska bli spännande att se hur länge man kommer att gå. Fortfarande inga mer känningar av att något skulle vara på gång men det hade jag ju inte med moa heller så vi får se. man känner ju efter och funderar extra mycket nu. dock skönt att bebis är så pass stor nu så man slipper ligga på sjukhuset när den kommer utan kan komma hem till familjen med en gång nästan.

Av Kristina - 22 mars 2009 14:04

När vi lämnat moa på dagis så åkte vi till henkes mormor för att hälsa på henne och fika lite. Hon bor på hem och är ganska dement så ibland är det svårt att prata något vettigt med henne för hon glömmer fort och ibland går det bra. var dock en snurrig dag men hon tycker ju det är kul när det kommer någon och hälsa på. Sedan hämtade vi moa och hem och äta lite. Vi åkte på eftermiddagen till en nyöppnad blomaffär här i olofström. de hade så mycket fina arrangemang och så köpte vi fina ljus som var ganska billiga och påskliljor. Jättefina. Sen var vi på apoteket och handlade present till min bror som fyllt 25år. På kvällen var vi hemma hos henkes föräldrar och åt tacos och kollade på lets dance. Tyckte det var svårt vilken som skulle åka ut för jag tyckte alla tre som var kvar var jätteduktiga men nu hejar jag nog på magnus.

Av Kristina - 19 mars 2009 09:36

Ska snart gå ner och träna en stund på maskinen, moa får kolla på en film så länge. Ska fixa kokt potatis och dillkött till middag idag, låter väl gott. henke är och fiskar idag med så vi får äta själva. i eftermiddag ska vi ner till asarum och min jobbarkompis som ska ha 5 veckor efter mig, hon är heltidssjukskriven så vi ska träffas och fika lite och barnen leka lite. Skoj. sedan är väl denna dagen med slut. dagarna går så himla fort tycker jag. härligt väder idag med så vi får väl hinna ut en sväng emellan också:-)

Av Kristina - 19 mars 2009 09:34

Idag har moa och jag varit hos tandläkaren. de ringde igår och hade fått en ledig tid så vi vard är nu på morgonen. det tog typ 10 min bara de räknade tänderna och kände på dem så de var okay och allt såg bra ut. till och med jag fick beröm för att vi borstar dem så bra:-) sedan fick hon ett klistermärke och det var ju höjdpunkten för henne:-)

BM

Av Kristina - 18 mars 2009 09:32

Var hos bm idag igen. Allt var bra med bebis, huvudet var nu ruckbart så den har sjunkit ner en del och det har jag märkt både på magen att den sjunkit och att det har blivit lättare att sitta den kör inte upp benen i revbenen så mycket längre. Hade blod och äggvita i urinen mer än vanligt så hon skulle återigen skicka det på odling för att se så det inte är urinvägsinfektion. hoppas verkligen det inte är det för det vill jag slippa nu sista veckorna. idag är det exakt 1 månad tills bebis är beräknad. fick en ny tid om 2 veckor hos bm men hon trodde nog inte jag skulle komma, i alla fall så trodde hon inte jag skulle gå över tiden. vi får väl se.

Av Kristina - 18 mars 2009 09:31

Vilket härligt väder det är idag. Solen skiner och det är riktigt vår. dock blåser det fortfarande lite här. Har städat altanen idag och plockat fram dynorna till stolarna där så moa och jag satt där ute och fikade. Henke har varit iväg och fiskar, bra dag för det. han fick 3 regnbågar, mums att ha i frysen.

Av Kristina - 17 mars 2009 17:40

Sista träffen med föräldragruppen idag och idag var det tiden efter förlossningen och amning och sådant vi pratade om. Det ena paret som var med är beräknade på söndag så det är spännande att se när de får nu då.

Tycker det varit roligt att gå på sådana föräldragrupper eftersom vi inte hann det förra gången dock har det ju inte givit mig något då man har med sig en hel del sedan innan. Hade nog varit nyttigare att gå med första barnet men eftersom moa kom 6 veckor för tidigt så hann vi bara gå en gång. Nu är man i alla fall redo för den här bebisen:-)

Ovido - Quiz & Flashcards